nieuws

Opvolger van Jan Driessen bij Aegon is reclameman Otto van der Harst

Archief

Opvolger van Jan Driessen bij Aegon is reclameman Otto van der Harst

Gisteren ging het gerucht al rond op de sociale media, en vandaag geeft Otto van der Harst het ook toe. De reclameman wordt de opvolger van Jan Driessen bij Aegon als directeur communicatie.

Tegen Adformatie zegt Van der Harst: “Na 17 jaar PPGH/JWT en bijna 10 jaar Selmore kwam er enige tijd geleden een uitdaging bij Aegon voorbij die goed past bij mijn persoonlijke ambities. Ik ben 55 en dit is een goed moment en een mooie kans om nog eens iets anders te gaan doen. (…) Het was een feest, maar het is nu tijd voor een nieuwe horizon.”

Van der Harst en Marco Keim, directievoorzitter van Aegon Nederland, zijn goede bekenden van elkaar. Ze zaten tussen 2000 en 2004 samen in het bestuur van Sire, en Keim was eerst bij Fokker en daarna bij de NS klant bij PPGH/JWT in de jaren dat Van der Harst daar werkte. In de branche wordt gezegd dat Van der Harst een bijzonder aardige man is, en ook veel van reclame weet, maar dat zijn kracht niet ligt op het gebied van PR.

Naar verluidt zal Van der Harst in de zomer beginnen. Gisteren weigerde Aegon ieder commentaar op de aanstaande benoeming.

Reageer op dit artikel