nieuws

Jan Oosterbroek, directeur O&O Legal Advocaten, overleden

Archief

Op 18 april 2014 is Jan Oosterbroek op 73 jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Blaricum. Jan Oosterbroek was een bekend gezicht en adviseur in de financiële wereld. Zijn laatste functie was directeur-eigenaar van O&O Legal Advocatuur.

Jan Oosterbroek, directeur O&O Legal Advocaten, overleden

Al vóór zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit startte Jan Oosterbroek zijn 19-jarige carrière bij Aegon Levensverzekeringen. Halverwege de jaren `80 stapte hij over naar NVS Verzekeringen, waarna hij eind jaren ’90 general manager van de UNUM Group werd.

In september 2005 opende Jan Oosterbroek zijn eigen advocatenkantoor: O&O Legal Advocatuur. In 2011 trad zijn dochter, Ellis Bustamente-Oosterbroek als advocaat toe tot het kantoor.

Het kantoor kreeg zeker in de financiële wereld snel bekendheid. Het kantoor wordt voortgezet door zijn dochter.

Reageer op dit artikel