nieuws

Dekra Experts neemt Interlloyd Survey over

Archief

Dekra Experts neemt per 1 mei de activiteiten en het personeel van Interlloyd Survey over, het onderdeel van de Interlloyd Groep dat zich toelegt op schade-expertise op het gebied van brand, aansprakelijkheid, CAR, technische verzekeringen en Varia.

Dekra Experts neemt Interlloyd Survey over

Volgens Ronald Pols, directeur Dekra Experts, sluiten de activiteiten en de klantenkring van Interlloyd Survey uitstekend aan op die van Dekra Experts. “Door de overname kunnen wij onze opdrachtenportefeuille verder uitbreiden in segmenten waarin wij op dit moment nog (te) beperkt zijn vertegenwoordigd. Daarnaast voegen wij met de overname van het personeel specifieke vakkennis toe aan ons expertisekorps.”

Oogmerk
In een toelichting zegt Ab van der Spek, directeur Interlloyd Survey: “In de huidige, volop in beweging zijnde verzekerings- en expertisebranche is een hoog servicelevel een eerste vereiste. Voor een bedrijf van onze omvang zijn innovaties niet altijd realiseerbaar. Om dit te kunnen blijven nastreven hebben wij gezocht naar een strategische partner met eenzelfde oogmerk. Dekra heeft net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en is bovendien een voorloper op het gebied van innovatieve oplossingen op schade- en expertisegebied.”
Vanaf 1 mei zullen de zeven medewerkers van Interlloyd Survey, onder wie vier schade-experts, in dienst treden van Dekra Experts.

Reageer op dit artikel