nieuws

Sandor van Doorn overleden

Archief

In de nacht van zaterdag op zondag is op 39-jarige leeftijd onverwachts Sandor van Doorn overleden. Hij vervulde diverse marketingfuncties in de financiële dienstverlening en was laatstelijk werkzaam als marketingmanager bij Syntrus Achmea. Van Doorn is in zijn slaap overleden.

Hij studeerde Bedrijfseconomie aan de UvA en werkte als adviseur bij diverse intermediairbedrijven voordat hij bij Amev als productmarketeer aan de slag ging. Vervolgens werkte hij vijf jaar bij AXA als senior productmanager op het gebied van pensioenen en lijfrente. Daarna vervulde hij voor For all Finance diverse opdrachten als interim marketing- en productconsultant.
In 2007 werd hij marketingmanager bij Sparck Hypotheken; een jaar later trad hij in dienst bij Paerel Vermogensbeheer, waar hij verantwoordelijk was voor het vormgeven van een transparante en klantgerichte communicatie van complexe producten. Een jaar geleden stapte hij over naar Syntrus Achmea.
Van Doorn laat een vrouw en twee dochters achter. Hij wordt aanstaande zaterdag in besloten kring begraven.

Reageer op dit artikel