nieuws

Zorgpolis raadsel voor heel veel consumenten

Archief

Nederlanders hebben vaak geen flauw benul wat hun zorgverzekering wel en niet vergoedt, aldus het AD van vandaag. De verwarring over basispakket, eigen risico en aanvullende verzekeringen is groot. Met het gevolg dat consumenten oververzekerd zijn of in de problemen komen doordat de verzekeraar onverwacht niet uitkeert.

Zorgpolis raadsel voor heel veel consumenten

Dit blijkt uit een onderzoek van Verzekeringssite.nl. Uiterlijk dit weekend krijgt iedere Nederlander een nieuwe polis van de zorgverzekeraar binnen voor komend jaar. Maar de meeste Nederlanders verdiepen zich daar niet in, zo blijkt.
(..)Volgens onderzoeksbureau GfK geeft dit jaar 27 procent van de verzekerden aan te willen kijken of zijn basispakket, aanvullende verzekering of tandartsverzekering goedkoper kan of wel nodig is.
(AD, pag. 1)
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Mogelijke staking Menzis
(Telegraaf, pag. 9)
 
Minister trekt geld uit voor starterslening
(Telegraaf, pag. 7)
 

Reageer op dit artikel