nieuws

ZN heeft Wft-zorgmodule al op de plank liggen

Archief

De aparte Wft-opleidingsmodule zorgverzekeringen is bij Zorgverzekeraars Nederland (ZN) met gejuich ontvangen. ZN-directeur Pieter Hasekamp: “We hebben hier stevig voor gepleit en het is goed dat het ministerie van Financiën ontvankelijk is gebleken voor onze argumenten.”

ZN heeft Wft-zorgmodule al op de plank liggen

ZN heeft tijdens de consultatie aangegeven dat medewerkers van zorgverzekeraars binnen de Wft-schademodule te veel ballast krijgen over andere schadeverzekeringen en te weinig kennis opdoen over zorgverzekeringen. Om die reden heeft ZN al een eigen branchespecifieke opleiding op de plank liggen waarmee de werknemers dit tekort aan zorgkennis kunnen aanvullen. Deze opleiding wordt, als het aan ZN ligt, het uitgangspunt voor de nieuw in te richten Wft-module zorgverzekeringen.

Reageer op dit artikel