nieuws

Zelf Ziektewet uitvoeren met borgstelling

Archief

Bedrijven die voor eigen risico de Ziektewet willen uitvoeren, kunnen dat nu ook middels een borgstelling van Nationale Borg. Belangrijk criterium bij het uittreden uit de Ziektewet is namelijk dat de Belastingdienst eist dat de uitkering voor twee jaar is gegarandeerd.

Zelf Ziektewet uitvoeren met borgstelling

Nationale Borg stelt dat zijn garantiefaciliteit een fors lagere premie kent dan werkgevers nu betalen in het publieke bestel. Eerder lanceerde Nationale Borg een garantieproduct voor het ‘Zuivere Eigen Risico Dragerschap’ voor de WGA/WIA. Nationale Borg werkt voor deze garantieproducten samen met Acture. Als uitvoerder Ziektewet voor Eigenrisicodragers heeft Acture in de uitzendsector de nodige ervaring opgedaan met deze combinatie van uitvoering en borgstelling.

Reageer op dit artikel