nieuws

Univé Rechtshulp vindt nieuwe directeur bij Arag

Archief

Univé heeft Martijn van Baalen (47) met ingang van 15 november benoemd als directeur van Stichting Univé Rechtshulp (SUR). Van Baalen is als eindverantwoordelijke voor de rechtsbijstandsverlener van Univé de opvolger van Wytze de Vries, die de functie vanaf 2002 vervulde.

Univé Rechtshulp vindt nieuwe directeur bij Arag

Martijn van Baalen is afkomstig van Arag, waar hij de laatste 7 jaar als directeur Financiën en Operaties werkzaam was. Daarvoor heeft hij diverse functies in de financiële dienstverlening vervuld, met name op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.
“Ik heb er veel zin in om bij Univé aan de slag te gaan”, aldus Van Baalen. “Univé heeft een uitstekende naam, als verzekeraar en als rechtsbijstandverlener. De manier waarop er invulling wordt gegeven aan het klantbelang is voor mij het belangrijkste. Bovendien vind ik het organisatieconcept van Univé – een  coöperatie – een prachtig concept.”
 

Reageer op dit artikel