nieuws

Nieuwe eigenaar voor Cunningham Lindsey

Archief

Expertisebedrijf Cunningham Lindsey, in ons land actief met ruim 300 medewerkers, krijgt in investeringsmaatschappij CVC Capital Partners een nieuwe meerderheidsaandeelhouder. De huidige eigenaren Stone Point Capital (51%) en Fairfax (45%) houden een minderheidsbelang, net als het management van Cunningham Lindsey.

Nieuwe eigenaar voor Cunningham Lindsey

"Het is heel gebruikelijk dat investeringsmaatschappijen een bedrijf na vijf jaar weer aan een andere investeerder verkopen", zegt communicatiemanager Marianne van der Voort. Voor ons land heeft de aandelenoverdracht geen directe gevolgen. "We krijgen wel meer ruimte om te investeren en dat kan niet iedereen zeggen tegenwoordig."
CVC Capital heeft wereldwijd belangen in zo'n zestig bedrijven, onder meer in de Engelse verzekeraar Brit Insurance. In ons land heeft het bedrijf aandelen in softwarebedrijf Raet, bouwbedrijf Volker Wessels Stevin, zorgbedrijf Accordis en afvalverwerker Van Gansewinkel.

Reageer op dit artikel