nieuws

Honderste Eco-Polis uitgereikt

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd en Delta Lloyd hebben de honderste Eco-Polis uitgereikt aan Jan-Willem van Kampen en Hein Philipse van Hoek en Kabeljauw verzekeringen en financiën. Zij kunnen nu een maand lang rondrijden in een Opel Ampera.

Honderste Eco-Polis uitgereikt

De Eco-Polis is een huismerk van Delta Lloyd en kortgeleden geïntroduceerd. De polis wordt exclusief aangeboden via het volmachtkanaal van Voogd & Voogd. De verzekeringnemer krijgt 15% premiekorting als hij kiest voor deze 'groene' polis.
"Met de introductie van de Eco-Polis willen wij ons steentje bijdragen aan een meer duurzame toekomst en de markt stimuleren om milieubewuste keuzes te maken. Zoals het aanschaffen van een energiezuinige personenauto", aldus Delta Lloyd en Voogd & Voogd.
Op de foto v.l.n.r.: Frank Boon en Hans Fako (Delta Lloyd), Hein Philipse en Jan-willem van Kampen (Hoek & Kabeljauw), Johan Jordaan (Voogd & Voogd), Robert Otto (Delta Lloyd) en Michael de Nijs (Voogd & Voogd).

Reageer op dit artikel