nieuws

Conflict Cinjee met ASR loopt hoog op

Archief

Conflict Cinjee met ASR loopt hoog op

Cinjee Advies en ASR Verzekeringen leven al enige tijd in onmin met elkaar. Het Sliedrechtse intermediairbedrijf heeft nu besloten om een gerechtelijke procedure tegen de verzekeringsmaatschappij te starten. Eén van de directe gevolgen van het conflict is dat het volmachtbedrijf van Cinjee voor schadebetalingen doorverwijst naar ASR.

“Cinjee Advies is thans genoodzaakt om de ASR-schadebetalingen rechtstreeks naar de verzekeraar ASR door te verwijzen”, zo heeft de directie van Cinjee in een brief aan marktpartijen laten weten. “Cinjee Advies zal alles in staat stellen om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen, zodat de schadebetalingen weer gewoon via Cinjee Advies kunnen worden afgewikkeld.” In de brief spreekt de directie van “een geïsoleerd conflict, waarin verder geen andere partij betrokken is”.
Een toelichting op de reden(en) voor de onenigheid, wil Cinjee niet geven. ASR bevestigt noch ontkent op zijn beurt dat de volmacht aan Cinjee is ingetrokken. “Wij hebben maatregelen genomen om de belangen van de betrokken partijen veilig te stellen”, meldt ASR. “Partijen die zich bij ons melden, staan wij te woord en we zullen in overleg naar oplossingen zoeken.”
Cinjee heeft de laatste jaren door vele overnames een portefeuille met zo’n 150.000 klanten vergaard en behoort daardoor tot de vijftig grootste intermediairbedrijven van ons land.

Reageer op dit artikel