nieuws

Cinjee nieuwe portefeuilles en volmacht NN rijker

Archief

Cinjee Advies in Sliedrecht heeft tijdens de zomermaanden een reeks portefeuilles gekocht. Die zijn bescheiden van omvang: het gaat in totaal om zo’n 8.000 relaties. De belangrijkste zijn die van Hubers Financiële Raadgevers in Naarden met 1.500 klanten en Wim Schaap Verzekeringen in Monnickendam met 1.600 klanten.

Cinjee nieuwe portefeuilles en volmacht NN rijker

Cinjee heeft in de afgelopen jaren zo’n 170 portefeuilles overgenomen. Het totale klantenbestand van het intermediairbedrijf is sinds mei gestegen van 110.000 naar 145.000. Door alle overnames is het personeelsbestand van het familiebedrijf gegroeid van 200 naar 250 medewerkers. In Sliedrecht is inmiddels een nevenvestiging in gebruik genomen.
Verder heeft Cinjee in augustus een volmacht van Nationale-Nederlanden gekregen. Het bedrijf beschikte al over volmachten van ASR, Reaal, London en Ardanta.

Reageer op dit artikel