nieuws

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

Archief

BNP Paribas Cardif gaat het intermediair ondersteunen met het kennisplatform www.allesoverbgfo.nl . “Wij merken dat veel adviseurs nog worstelen met de inhoud van de wetgeving. Dat maakt het lastig voorbereiden en aanpassingen op de bedrijfsvoering te doen”, aldus de verzekeraar.

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

Op deze website wordt het intermediair in begrijpelijke taal geïnformeerd over de verschillende thema's binnen de nieuwe wetgeving. Zo komt het provisieverbod op complexe producten uitgebreid aan bod. "We kijken hierbij niet alleen naar de vereisten van de wet, maar laten ook de consument uitgebreid aan het woord", zegt Tom van der Geer, directeur Partners & Brokers van BNP Paribas Cardif.
Bureau D&O heeft over zes belangrijke thema's publicaties geschreven. Op de website kunnen deze publicaties gedownload worden. Met deze handleidingen krijgt het intermediair "praktische tools" waarmee het aan de slag kan.

Reageer op dit artikel