nieuws

Zwitserleven gaat het podium op

Archief

Zwitserleven organiseert op 25, 26, en 27 september het Pensioen Podium: een  informatieavond om “op een leuke en onderhoudende manier” het pensioenbewustzijn van consumenten te vergroten. De avonden, compleet met cabaret, staan gepland in Amstelveen, Zwolle en Den Bosch en zijn gratis toegankelijk.

Het Pensioen Podium vindt plaats tijdens de Pensioen3daagse, een initiatief van Wijzer in Geldzaken om meer aandacht te vestigen op het pensioen. "Een ruime meerderheid van de Nederlanders is zich niet bewust van zijn pensioen. Ze zijn niet op de hoogte van hun pensioeninkomen, weten niet of dit bij pensionering voldoende is en zijn niet bekend met de mogelijkheden om eventueel aanvullende maatregelen te treffen", aldus Maarten Edixhoven, directievoorzitter van Zwitserleven. "Zwitserleven denkt dat Nederlanders die zich actief met hun eigen pensioen bezig houden later ook van een prettigere oudere dag kunnen genieten."
Samen met het Pensioencabaret van communicatieadviesbureau Meer dan Communicatie is volgens de verzekeraar een afwisselend programma opgesteld. De eerste avond vindt plaats in het Zwitserleven-kantoor in Amstelveen, daarna staan Theater Odeon in Zwolle en Theater aan de parade in Den Bosch op de planning. Elk Pensioen Podium biedt plaats aan honderd bezoekers. Het programma begint om 18.00 uur en duurt tot circa 20.30 uur. Aanmelden kan op de site van Zwitserleven.

Reageer op dit artikel