nieuws

Unigarant verlengt pechhulpdekking op oude e-bikepolis

Archief

Unigarant biedt klanten die voor 1 maart de E-bikeverzekering hebben gesloten voor drie of vijf jaar, gedurende de hele looptijd gratis pechhulp. De dekking gold voor deze verzekerden aanvankelijk alleen voor het eerste jaar.

Unigarant verlengt pechhulpdekking op oude e-bikepolis

Daarmee is de pechhulpdekking voor deze groep gelijkgetrokken met die voor nieuwe verzekerden. De E-bikeverzekering is in maart namelijk uitgebreid met een dekking voor diefstal en "BeschadigingPlus". De polis verzekert nu ook verhaalsrechtsbijstand, pechhulp, ongevallen en schade aan de accu. Die nieuwe dekking is overigens ook van toepassing op de reguliere fietsverzekering.
De pechhulp, uitgevoerd door de ANWB, zorgt voor vervoer naar huis of naar een fietsenmaker als reparatie ter plekke niet mogelijk is.
 

 

Reageer op dit artikel