nieuws

Stichting JVM breidt uit

Archief

Onlangs zijn drie nieuwe ondernemers toegetreden tot de Stichting JVM. Het zijn Ed Keijzers (Endema Haarlem Assuradeuren), Hans Schoone (SL2 Assuradeuren) en Jan den Hartigh (Hoeksche Waard Assuradeuren). JVM staat voor Jonge Volmacht Managers.

Stichting JVM breidt uit

De focus van JVM is gericht op tijdig anticiperen op marktontwikkelingen waardoor er op onderscheidende wijze een grotere toegevoegde waarde aan de klant geboden kan worden. Door de formele bundeling van krachten worden zowel visie als kosten gedeeld. Mede hierdoor wordt de continuïteit gewaarborgd voor zowel het volmachtkantoor als voor de gelieerde bemiddelingsbedrijven.
Alle kantoren behouden hun eigen bedrijfsvoering en identiteit: acceptatie en schadebehandeling blijven de kantoren zelf uitvoeren om dichtbij de klant te blijven. Zij werken echter nauw samen, met name op het gebied van efficiencyverbeteringen, klantconcepten en particuliere/zakelijke proposities. Met een totaal premievolume op schadegebied van bijna € 50 mln, waarvan ruim € 21 mln in volmacht, sluiten de nu aangesloten negen bedrijven een gezamenlijk volmachtbedrijf op deelgebieden in de nabije toekomst niet uit.

Reageer op dit artikel