nieuws

Status aov-aanvraag Movir online inzien

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir geeft tussenpersonen op zijn extranet online inzicht in de actuele status van hun aov-aanvraag. De tussenpersonen kunnen hiermee volgens de verzekeraar sneller reageren op aanvullende verzoeken rondom de aanvraag en tegelijkertijd hun klanten beter informeren.

Een aanvraag is onderverdeeld in vier mogelijke hoofdstatussen: verwerkt, in behandeling, afgewezen en ingetrokken. Bij de status 'in behandeling' wordt aanvullende informatie verstrekt over het aanvraagproces. Movir werkt sinds een jaar aan een nieuwe extranetomgeving, waarbij een online offerteprogramma een belangrijk speerpunt is. Eerder was uit een tevredenheidsmeting onder tussenpersonen gebleken dat er aan het extranet nog wel het een ander viel te verbeteren.

Reageer op dit artikel