nieuws

Stad Holland komt met AV Keuzehulp

Archief

Zorgverzekeraar Stad Holland heeft de AV Keuzehulp ontwikkeld, een formulier dat de adviseur tijdens het adviesgesprek kan helpen een eerste stap te zetten in de keuze voor een aanvullende verzekering voor zijn klant.

Op basis van een vijftal ‘belangrijke’ dekkingen kan de adviseur met zijn klant “voorsorteren” op een aanvullende verzekering. Hierna kan de adviseur zijn advies verder ‘finetunen’. De AV Keuzehulp is nu als formulier binnen de beveiligde webomgeving van Stad Holland te downloaden. In het najaar moet ook een interactieve versie beschikbaar komen. Begin oktober trekt de verzekeraar met een roadshow door het land waarin adviseurs inhoudelijk worden voorbereid op het komende zorgseizoen. “Veel is nu nog niet zeker, behalve één ding: voor uw klanten wordt het er niet duidelijker op.”

Reageer op dit artikel