nieuws

Serviceprovider Financium staakt activiteiten

Archief

Serviceprovider Financium Primae heeft haar activiteiten per 1 september beëindigd. Op de website stelt het bedrijf vragen niet meer in behandeling te nemen en verwijst het tussenpersonen door naar een andere service provider danwel naar de betreffende geldverstrekker. De financiële man van moederbedrijf Qmulus, Ihab El Sayed, heeft nog geen toelichting gegeven op het staken van de werkzaamheden.

Serviceprovider Financium staakt activiteiten

Oud-commercieel manager Ad Miltenburg wil niet anders kwijt dan dat Financium "formeel niet meer in bedrijf is vanaf 1 september". Voor een reactie verwijst hij door naar Qmulus, het moederbedrijf van Financium waar onder meer ook verhuurmakelaar Direct Wonen onder valt.
Qmulus voegde Financium, in 1998 opgericht als offerteverwerkingsbedrijf, in 2007 toe aan haar bedrijvenportfolio. De serviceprovider had medio 2010 naar eigen zeggen nog 1.200 intermediairbedrijven aan zich gebonden.
Op het vestigingsadres van Financium in Rotterdam is ook adviesbedrijf Acadium Bastion gevestigd, eveneens een dochterbedrijf van Qmulus. Directeur Peter Habets van Acadium Bastion stelt dat er voor zijn bedrijf niets is veranderd. "Wij hebben eigenlijk nooit zaken gedaan met Financium. Als groot adviesbureau hebben we onze eigen servicecenters en administratieve diensten. Er is geen overlap."

Reageer op dit artikel