nieuws

Rivez neemt twee kantoren over

Archief

Rivez neemt twee kantoren over

Rivez Assurantiën & Risicobeheer, gevestigd in Helmond en Venray, heeft de activiteiten overgenomen van Van Ravensteijn Assurantie Groep (Nistelrode) en Assurantiekantoor van den Broek (Berlicum). Beide maken deel uit van Van Ravensteijn Beheersmaatschappij.

Klanten van deze kantoren zijn bedrijven in het mkb-segment met een specialisatie in de transportsector en een groot aantal particulieren. In totaal gaat het om ruim 4.000 klanen. Alle veertien medewerkers gaan over naar Rivez en de kantoren in Berlicum en Nistelrode blijven gewoon open. Voormalig eigenaar/directeur Jan van Ravensteijn blijft nog een aantal jaren als adviseur aan het bedrijf verbonden.
Rivez maakt deel uit van de Noordeloos Groep en heeft ook een eigen assuradeurenbedrijf. In de zakelijke markt is Rivez regionaal actief in vooral het mkb-segment. Landelijk bedient Rivez woningcorporaties, gemeentes, zorginstellingen en vastgoedbeheerders.
Rivez is opgericht in 1997 en nam laatstelijk ook Boot & Goverde (Eindhoven) nog over. In totaal werken er nu veertig medewerkers; de omzet komt dit jaar uit op € 4 mln.

Reageer op dit artikel