nieuws

Prinsjesdag-app met Miljoenennota

Archief

Het ministerie van Financiën biedt dit jaar voor het eerst een speciale Prinsjesdag app aan voor zowel Apple als Android gebruikers. De gratis app heeft als titel ‘Prinsjesdag’ en is een mix van fun en inhoud. Op Prinsjesdag worden vanaf 15.15 uur ook alle officiële Prinsjesdagstukken aan de app toegevoegd. In de app telt een digitale klok af naar dit moment.

Prinsjesdag-app met Miljoenennota

Voorafgaand aan dit moment geeft de app allerlei achtergrondinformatie rond het thema Prinsjesdag. Bijvoorbeeld over de route van de Gouden Koets, een begrotingskalender en diverse informatieve video’s over het Prinsjesdag-protocol en de noodzaak van gezonde overheidsfinanciën. Zodra minister Jan Kees de Jager van Financiën op Prinsjesdag de Miljoenennota en alle andere stukken aan de Tweede Kamer heeft aangeboden, zijn ook al die stukken via de app te lezen. Links naar de app: iTunes App Store of Google Play App Store.

Reageer op dit artikel