nieuws

Ontslag ASR-buitendienst zomerhit op AMweb

Archief

Het bericht dat ASR afscheid neemt van de voltallige buitendienst Leven, Bancair en Pensioenen, werd deze ?zomer het meest gelezen op AMweb.

Het bericht werd meer dan 22.000 keer aangeklikt en dat is best veel als half Nederland geniet van een welverdiende vakantie. Met 73 reacties scoort dit bericht ook hoog in die ranglijst. Al snel wordt duidelijk dat het nieuws met gemengde wordt ontvangen door het intermediair. Waar de een zich afvraagt wie er nu tegenwoordig nog zit te wachten op een accountmanager die op de koffie komt om over levenproducten te praten, stelt een ander de accountmanager juist te gaan missen als ‘troubleshooter’ die weet waar hij moet zijn om problemen opgelost te krijgen. 

Emoties

De oproep van Aegons directeur Communicatie Jan Driessen om een vette streep onder de woekerpolisaffaire te zetten, scoort in aantal reacties het hoogst. Niet echt een verrassing natuurlijk. Wel verrassend zijn de emoties die een dergelijke oproep nog steeds teweeg brengt onder het intermediair en de consument. De affaire lijkt nog lang niet voorbij.Veel interesse natuurlijk ook voor het bericht dat Wft-diploma’s geldig blijven met een inhaalexamen. Wel zal de financieel dienstverlener die er een tijd tussenuit is geweest, zijn diploma met een zogeheten PE-inhaalexamen opnieuw moeten ‘activeren’. Bijna 15.000 bezoekers klikten begin augustus door naar dit bericht. Ook hier waren de reacties niet van de lucht en de meningen waren zeer divers.Tot slot het bericht over Brand New Day dat tweeënhalf jaar na de oprichting het break-evenpoint bereikt heeft Het maakt dat veel bezoekers van AMweb naar het toetsenbord grijpen om een reactie te geven en met elkaar in discussie gaan. 

Reageer op dit artikel