nieuws

Nederlands Pensioenbureau stoot consultancypraktijk af

Archief

Het Nederlands Pensioenbureau (NPB) gaat een deel van de consultancyactiviteiten afstoten. Het bureau wil zich alleen nog maar bezighouden met ondersteuning en opleiding in de pensioenadviespraktijk.

Nederlands Pensioenbureau stoot consultancypraktijk af

"Wij blijven wel consultancyactiviteiten uitvoeren, doch uitsluitend als ondersteuning aan pensioenadviseurs die een beroep op NPB doen als zijnde bureau vaktechniek", aldus het bureau uit Dordrecht. Door de toenemende complexiteit van pensioenadvies en de hogere eisen wordt vaker een beroep gedaan op het bureau vaktechniek van de NPB voor ondersteuning bij adviestrajecten. "Dit rechtvaardigt onze keuze om te focussen op het ondersteunen van pensioenadviseurs", aldus directeur Paul van der Heide. "Hierbij past een eigen consultancyorganisatie met rechtstreekse klantbenadering niet langer binnen onze kernactiviteiten."
De consultancypraktijk wordt overgenomen door accountantskantoor Foederer in Eindhoven. Bram Krijnen, nu partner in NPB, treedt als partner toe tot het pensioenadviesbedrijf van Foederer.

Reageer op dit artikel