nieuws

Mandaat Assuradeuren beste stageplek

Archief

Kenniscentrum Ecabo heeft Mandaat Assuradeuren uit Doetinchem uitgeroepen tot beste stageplek bij banken, verzekeraars en intermediairs. Van de stagebedrijven die zijn aangesloten bij Ecabo had het bedrijf volgens de jury het beste actieve stagebeleid voor mbo’ers.

Mandaat Assuradeuren beste stageplek

Mandaat investeert substantieel in opleiden en heeft de cultuur van een opleidingsbedrijf. Behalve praktijkbegeleiders zijn er ook andere medewerkers die bijdragen aan de opleiding van de stagiair en zijn integratie op de werkvloer. "Het bedrijf heeft daarbij expliciet oog voor de gehele bedrijfstak: welke vakmensen zijn er nodig voor de branche van morgen?", aldus sectormanager Gert Renting van Ecabo.  Het kenniscentrum benoemde ook in 7 andere sectoren de beste stagebedrijven.

Reageer op dit artikel