nieuws

Intermediair innoveert volop in crisistijd

Archief

De hoeveelheid inzendingen voor de Generali AM Innovatieprijs weerspiegelt dat de branche volop in beweging is. De innovaties die door het intermediair zijn aangemeld, kenmerkten zich dit jaar door thema’s als beloningsmodellen en de digitalisering van klantdossiers. Maar ook de veranderende deskundigheids- en compliance eisen op het gebied van pensioen worden op een innovatieve manier door het intermediair opgepakt.

Intermediair innoveert volop in crisistijd

Uit de inzendingen zijn door de Selectiecommissie drie innovaties genomineerd voor de Innovatieprijs en drie innovaties voor de Aanmoedigingsprijs. Het is nu aan de jury om de beste innovaties aan te wijzen. Bekendmaking en prijsuitreiking vinden plaats tijdens de Verzekeringsbranchedag op 27 november 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Genomineerden voor de Innovatieprijs 2012:

  • Aon: AonNGO (Dienstverlening op het gebied van ontwikkelingssamenwerking)

  • Future of Finance: Webcamadvies

  • Heilbron Amsterdam: Dossier Check Wft Compliance

Genomineerden voor de Aanmoedigingsprijs 2012:

  • Guitjens Verzekeringen & Risicobeheer: Uitwerking event abseilen

  • Heilbron Amsterdam: Collectief Pensioen Kiezer

  • Van Caspel: Betaalcapaciteit Pensioen

De doelstelling van de Generali AM Innovatieprijs is het stimuleren van innovatie in de branche door het delen en verbreiden van kennis. De jury wordt gevormd door Michael de Nijs (voorzitter NVGA), Fop de Groot (bestuurslid Adfiz), Oscar Rouwendal (Divisiemanager Kluwer), Fred van Raaij (hoogleraar Economische Psychologie Universiteit van Tilburg) en Freek Wansink (CEO Generali). Het voorzitterschap is in handen van dr. Hermen van der Lugt (directeur Novay). Zie ook: www.generali-am-innovatieprijs.nl

Reageer op dit artikel