nieuws

***Garantexpertise plaatst oproep onder intermediair

Archief

Contra-expert Garantexpertise (Arjan de Nood)  stelt dat verzekerden ontevreden zijn over de schadeafwikkeling door maatschappijexperts en plaatst een oproep onder het intermediair om vooral contact op te nemen met Garantexpertise voor de contra-expertise.

In zijn oproep noemt De Nood een aantal voorbeelden waar de maatschappijexperts ten gunste van de verzekeraar de schade afhandelden en waar Garantexpertise uiteindelijk een hogere schade-uitkering heeft weten te regelen. Hij verwacht dat ook bij het intermediair er vele voorbeelden zijn van deze ontevredenheid. Hij roept het intermediair dan ook op om contact op te nemen voor een goede afhandeling van de schade.
Hij claimt "niet achter de brandweer aan te rijden"en geen kosten door te berekenen aan de verzekerde en diens assurantiekantoor voor zijn bemoeienis. "De kosten van onze inschakeling worden volledig onder de polisvoorwaarden aan de assuradeur in rekening gebracht", aldus De Nood.

Reageer op dit artikel