nieuws

Gabriël komt met pakket voor kerken

Archief

Gabriël Financiële Bescherming heeft een pakket ontwikkeld waarmee kerken zowel financieel als juridisch “ontzorgd” worden. Het pakket wordt aangeboden in samenwerking met een administratiekantoor en een juridisch bureau. Gabriël verzorgt het advies en de bemiddeling voor pensioen, verzekeringen en financieringen.

Gabriël komt met pakket voor kerken

Met het Gabriël Gemeente Pakket richt het bedrijf zich voornamelijk op kerken binnen de evangelische- en pinkstergemeenten. "In deze kringen wordt een kerk een gemeente genoemd", verklaart eigenaar Natasja van der Laan de naam van het pakket. "Van deze gemeenten zijn er enkele honderden in Nederland en dat biedt potentie voor ons. In deze kerken is veel minder centraal geregeld dan in protestantse of katholieke kerken, waardoor dit pakket voor hen veel toegevoegde waarde heeft", aldus Van der Laan.

Naast alle administratieve en juridische werkzaamheden, vindt ook een analyse van alle verzekeringen plaats. Indien nodig volgt advies hoe het pakket aan verzekeringen verbeterd kan worden en of het voordeliger kan. Daarnaast wordt het pensioen doorgelicht en wordt ook hier geadviseerd hoe het anders en/of beter kan. Tevens kan een volledig nieuwe pensioenregeling opgezet worden.

De kosten voor het Gabriël Gemeente Pakket bedragen € 997 bij aanvang en € 350 per maand als de gemeente één persoon in dienst heeft. De meerprijs bij ieder extra personeelslid bedraagt € 79 per maand. Als de gemeente geen mensen in dienst heeft, zijn de aanvangskosten € 595 en is het maandbedrag € 197.

Reageer op dit artikel