nieuws

Exorbitante stijging aov-premies valt fout

Archief

Peter van Wijngaarden, van het gelijknamige assurantiekantoor uit Houten, heeft de in zijn ogen exorbitante stijging van aov-premies in de particuliere markt aangekaart bij Adfiz. Hij vindt een stijging die ingaat op het moment dat de producten provisievrij worden niet wenselijk.

Exorbitante stijging aov-premies valt fout

“Juist als per 1 januari 2013 de marktwerking zijn voordeel voor verzekerden moet gaan afwerpen, komen verzekeraars met buitensporige premieverhogingen.” Van Wijgaarden zegt al voorbeelden van 15% (Aegon) en meer dan 20% (NN) gezien te hebben.
Het is een publiek geheim dat verzekeraars over vrijwel de gehele linie te kampen hebben met een stijgende schadelast en mede daardoor met ronduit slechte resultaten op de arbeidsongeschiktheidsportefeuille.

Reageer op dit artikel