nieuws

Debat over marktwerking zorg met Rouvoet en ONVZ

Archief

Kiezers kunnen vanmiddag vanaf 12.00 uur in gesprek met onder meer André Rouvoet (voorzitter Zorgverzekeraars Nederland) tijdens een online verdiepingsgesprek dat zorgverzekeraar ONVZ organiseert. De marktwerking is het centrale onderwerp van de sessie waarvoor drie kwartier is uitgetrokken. Ook Erno Kleijnenberg (bestuursvoorzitter ONVZ) en zijn collega bestuurder Jean-Paul van Haarlem zullen vragen beantwoorden.

Debat over marktwerking zorg met Rouvoet en ONVZ

Tijdens het online gesprek, onderdeel van het programma 'Met ONVZ aan Tafel' komen vragen aan de orde over wat marktwerking precies inhoudt en welke plannen de politiek op dit vlak heeft voor volgend jaar en in de verdere toekomst. Ook de rol die preventie kan spelen bij de kostenbeheersing wordt belicht.
Deelnemen kan via www.onvz.nl/live, Twitter (#ONVZLIVE) of via de 'shoutbox' op de website van de zorgverzekeraar.

Reageer op dit artikel