nieuws

De Heer nieuwe directievoorzitter Monuta

Archief

Gert-Hein de Heer wordt per 15 september de nieuwe directievoorzitter van Monuta. Hij nam het afgelopen half jaar als gedelegeerd commissaris, samen met René Collé, al de taken waar van de in maart vertrokken Janine Helthuis.

De Heer nieuwe directievoorzitter Monuta

"De Heer heeft het afgelopen half jaar effectief en met veel toewijding een aantal taken van de directievoorzitter waargenomen. Tijdens het wervings- en selectieproces heeft hij daarmee aangetoond de geschikte directievoorzitter voor Monuta te zijn", aldus de raad van commissarissen van de uitvaartverzekeraar. 
Het directieteam bestaat naast De Heer uit René Collé (statutair directeur en  verantwoordelijk voor Financiën & Services), Ton Klinkers (Lokale Uitvaartzorg & Relatiebeheer) en Frank Fransen (Marketing & Sales). De laatste vulde in juli met een nieuwe functie de plek op die was ontstaan door het vertrek van commercieel directeur Jan Willem Baake eind vorig jaar.
 

 

Reageer op dit artikel