nieuws

DAK met consumenten in gesprek over beloning

Archief

Serviceprovider DAK gaat met consumenten in gesprek over de overstap naar nieuwe belonings- en bedieningsconcepten. Tijdens het DAK-seminar op 14 november kunnen de aanwezige leden hierover vragen stellen aan een consumentenpanel dat is samengesteld door onderzoeksbureau TNS Nipo.

DAK met consumenten in gesprek over beloning

De paneldiscussie moet antwoord geven op vragen als 'Welk beeld heeft de consument van de beloning (fee, abonnement, provisie) die hij het intermediair wil geven?', 'Wat is het advies of de bemiddeling hem waard?' en 'Ervaart de klant toegevoegde waarde van nieuwe bedieningsconcepten?'
Het seminar vindt plaats in beurs- en congrescentrum NBC in Nieuwegein en is gratis toegankelijk voor DAK-leden. Introducés kunnen zich aanmelden op de website van de serviceprovider.

Reageer op dit artikel