nieuws

Avéro biedt scherpste aov

Archief

De prijsverschillen tussen aov’s voor zelfstandigen blijven groot, concludeert MoneyView uit een vergelijkend onderzoek onder 40 producten. Inkomen Continu Compleet van Avéro Achmea komt daarbij als goedkoopste uit de bus.

Avéro biedt scherpste aov

"Gemiddeld zijn de premies voor de duurste aov's 60% hoger dan de premies voor de goedkoopste soortgelijke aov's. De verschillen worden kleiner als wordt gekozen voor indexering van uitkering en/of verzekerd bedrag", aldus MoneyView. Het onderzoeksbureau vindt het opmerkelijk dat de budget-aov's ondanks stevige kritiek van de AFM nog steeds worden aangeboden. Alleen Aegon, De Amersfoortse en De Goudse hebben deze producten uit het assortiment gehaald.
De meest flexibele aov's bieden Aegon, De Amersfoortse en Generali.

Reageer op dit artikel