nieuws

ACE stapt in verzekeringen voor 50-plussers

Archief

ACE heeft twee verzekeringen voor 50-plussers in de markt gezet. Het gaat om een ongevallenverzekering op maat voor de doelgroep en een gegarandeerde levensverzekering. De verzekeraar is nog op zoek naar samenwerkingspartners voor deze doelgroep.

 

Bij de ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering kunnen ouderen een gegarandeerde uitkering van maximaal   12.630 verzekeren, waarbij een maandelijkse premie vanaf   4,99 mogelijk is. De ACE 50+ Ongevallenverzekering keert maximaal   50.000 uit, waarbij verzekerden kunnen kiezen uit een zilveren dekking (  4,99 premie per maand) en een gouden dekking (  9,99) per maand. Bij de zilveren dekking is de uitkering maximaal   25.000. Beide verzekeringen kennen een gegarandeerde acceptatie tot 85 jaar, zonder medische keuring of vragenlijst.

 

Samenwerking

Namen van samenwerkingspartners kan Arjen van Dun, Accident & Health Manager Benelux bij ACE nog niet noemen. “Maar denk aan partijen die zich specifiek richten op deze doelgroep, maar ook aan partijen in het distributiekanaal, zoals het intermediair of partijen die zich rechtstreeks tot de consument wenden.”

Reageer op dit artikel