nieuws

Tena beoordeelt incontinente patiënt

Archief

Veel incontinente patiënten die bij Achmea verzekerd zijn, worden deze zomer ondervraagd over hun urineverlies door een medewerker van fabrikant Tena. Die bepaalt hoeveel en welke luiers de patiënt vergoed krijgt. Het is nieuw dat een fabrikant zich zo direct met patiënten bemoeit.

Tena beoordeelt incontinente patiënt

Achmea bezuinigt op incontinentiematerialen en eist daarom dat de apotheek elke cliënt na een gesprek indeelt in een 'gebruikersprofiel'. Tena neemt apothekers veel werk uit handen door uit naam van de apotheek de patiënten te bellen.
(Volkskrant, pag. 1)
 
Zie ook:
 
Apothekers lekken privacygegevens klanten aan Tena
(Telegraaf, pag. 7)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Winst van ING lijdt onder Europese crisis
(AD, pag. 15)
 
Vastgoedmalaise raakt ING
(FD, pag. 1)
 
Woekerpolisnasleep Aegon
(FD, pag. 15)

Reageer op dit artikel