nieuws

ASR introduceert digitale brievenbus voor intermediair

Archief

ASR heeft een webservice ontwikkeld waarmee verzekeringsadviseurs digitale poststukken bij de verzekeraar kunnen ophalen, die vervolgens automatisch gekoppeld worden aan het juiste klantdossier. Het handmatig koppelen van digitale poststukken aan de eigen administratie behoort hiermee tot het verleden.

ASR introduceert digitale brievenbus voor intermediair

"De nieuwe webservice van ASR sluit aan op bestaande administratiepakketten, zoals DBS van Aplaza", aldus ASR-woordvoerder Ellen Houben. "De webservice kun je vergelijken met een digitale brievenbus, het administratiepakket maakt het mogelijk deze digitale brievenbus te legen en te verwerken. ASR is in gesprek met alle grote softwareleveranciers van administratiepakketten over de aansluiting op haar webservice, die is ontwikkeld volgens een nieuwe branchestandaard. ASR is de eerste verzekeraar die hiervoor gecertificeerd is door het Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche (SIVI)."

Reageer op dit artikel