nieuws

Accountmanagement Cardif op haar na geveld

Archief

BNP Paribas Cardif heeft bij de bediening van het hypotheekintermediair afscheid genomen van het ‘traditionele’ accountmanagement. Voortaan zal het intermediair digitaal en telefonisch vanuit het hoofdkantoor in Oosterhout worden bediend door de afdeling Desk Accountmanagement. Van de drie accountmanagers die nog restten van de oorspronkelijke veertien is inmiddels afscheid genomen.

Accountmanagement Cardif op haar na geveld

Volgens woordvoerder Nadja Doodkorte is de maatregel het logische gevolg van het twee jaar geleden in gang gezette beleid om de digitale ondersteuning van het intermediair door Desk Accountmanagement steeds verder te intensiveren met verschillende tools. "Uit onderzoek blijkt dat dit goed werkt en door veel hypotheekintermediairs als zeer efficiënt wordt ervaren. De traditionele buitendienst werd nog onvoldoende gewaardeerd."
BNP Paribas Cardif heeft nu nog twee 'traditionele' accountmanagers over, die zich bezighouden met kredietbeschermers. "Zij blijven nog wel face-to-face werken", aldus Doodkorte.

Reageer op dit artikel