nieuws

Schönfeld benoemd bij toezichthouder

Archief

Maarten Schönfeld is per 1 augustus 2012 benoemd tot lid van de raad van toezicht van de AFM. Hij is daarmee de opvolger van de vertrokken Tjalling Tiemstra. Schönfeld is al  lid (tot 1 oktober) van de Commissie Financiële Verslaggeving van de AFM

Schönfeld benoemd bij toezichthouder

Maarten Schönfeld werkte in diverse functies in binnen- en buitenland voor Shell. Tot 2008 was hij 'chief financial officer' en vicevoorzitter van de raad van bestuur  van Stork. Schönfeld is onder andere lid van de raad van commissarissen c.q. toezicht van Arcadis, Brunel en de Technische Universiteit Delft.
Van de huidige raad van toezicht is George Möller de voorzitter en zijn Henriëtte Prast, Joop Feilzer en Diana van Everdingen naast Schönfeld de overige leden.

Reageer op dit artikel