nieuws

Pensioenorganisaties koersen af op fusie

Archief

De Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD) en het bestuur van de erkenningsregeling Register Pensioenadviseurs (RPA) zijn in gesprek over een fusie

De organisaties hebben de wens om te komen tot één beroepsorganisatie voor pensioendeskundigen en –adviseurs.

Samen tellen ze in totaal zo'n vijfhonderd leden. Door de krachten te bundelen hopen NOPD en RPA meer eenheid te krijgen onder pensioendeskundigen en -adviseurs. "Je ziet ook bij accountants en belastingadviseurs dat belangenorganisaties onder één dak zijn gaan zitten", aldus NOPD-voorzitter Theo Gommer. "Het zou goed zijn als wij dat ook zouden doen, weliswaar met erkenning van verschillen tussen adviseurs van consumenten, mkb'ers of grote ondernemingen, maar samen kun je veel meer kracht ontwikkelen."

Reageer op dit artikel