nieuws

ORV Legal & General al bijna volledig digitaal

Archief

Eerder dan verwacht ontvangt Legal & General de aanvragen voor haar overlijdensrisicoverzekering in 90 procent van de gevallen online van het intermediair. De verzekeraar uit Hilversum sprak in maart nog de ambitie uit dat dit doel in september bereikt moest zijn, maar dat was vorige maand al het geval. 

ORV Legal & General al bijna volledig digitaal

Vanaf 2011 biedt Legal & General het intermediair de mogelijkheid om aanvragen voor nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen digitaal in te sturen. De kans op fouten en tijdrovende correcties door het intermediair wordt hiermee volgens de verzekeraar verminderd. Legal & General zegt zelf te profiteren van een kortere verwerkingstijd en daarmee lagere administratieve kosten.

Reageer op dit artikel