nieuws

Nibe-SVV gaat samen met SEFD

Archief

De exameninstituten van Nibe-SVV en SEFD zijn per 1 juli samengevoegd. “Hierdoor ontstaat één exameninstituut van én voor de financiële wereld waar jaarlijks ruim 35.000 examens, assessments en Wft-EVC’s worden afgenomen.” Het nieuwe instituut zal verdergaan onder de naam van Nibe-SVV.

Nibe-SVV gaat samen met SEFD

"Een goede borging van de vakbekwaamheid in de financiële wereld vraagt één krachtig, onafhankelijk én met de sector verbonden exameninstituut", zo motiveren beide partijen de fusie. Het volledige aanbod van de SEFD komt onder het merk Nibe-SVV te vallen. "Kandidaten kunnen op deze manier bij één organisatie terecht voor zowel hun examenvoorbereiding, als voor hun examen."
Nibe-SVV sprak zich overigens twee jaar terug nog uit tegen een centraal exameninstituut voor de financiële branche. "Gedwongen winkelnering", vond het instituut toen.

Reageer op dit artikel