nieuws

Hypotheker-klanten gratis toegang tot huishoudboekje Afas

Archief

Klanten van De Hypotheker krijgen gratis toegang tot de Plus-versie van Afas Personal, een online huishoudboekje. Daaruit genereren ze zelf het ‘Jazeker Rapport’; een overzicht van al hun bankrekeningen, inkomsten en uitgaven in verschillende categorieën, waar de adviseur vervolgens mee aan de slag gaat. Het advies wordt daar volgens De Hypotheker niet goedkoper van.

Hypotheker-klanten gratis toegang tot huishoudboekje Afas

Leslie Hogeveen, manager Marketing bij De Hypotheker laat weten dat klanten altijd al een overzicht van hun inkomsten en uitgaven moesten aanleveren. "Nu gaan we ze vragen om daar Afas voor te gebruiken. Vanaf het moment dat de klant bij ons een adviestraject doorloopt, heeft hij gratis toegang tot de module." Sluit de klant bij De Hypotheker af, dan houdt hij toegang.
De Plus-versie van het huishoudboekje werd door Afas ontwikkeld in samenwerking met het Nibud en kost normaliter € 2,99 per maand. Speciaal voor Hypotheker-klanten is aan de module het Jazeker Rapport toegevoegd, aldus Hogeveen. 
Het Nibud gaf bij de lancering in mei aan dat klanten die hun financiële administratie goed op orde hebben, beter en goedkoper geholpen kunnen worden door financieel adviseurs. Die vlieger gaat bij De Hypotheker niet op. "Klanten leverden altijd al een overzicht aan. Een korting op de advieskosten zit er dus niet in", aldus Hogeveen.

Reageer op dit artikel