nieuws

Tips en trucs om verplicht BPF te omzeilen

Archief

Hoe moeten pensioenadviseurs omgaan met de verplichte aansluiting bij een bedrijfstakpensioenfonds (BPF), vrijstellingen en premienaheffingen? Zijn er tips en trucs om onder de verplichtstelling uit te komen en werken die ook? De Pensioen Netwerk Groep houdt op dinsdag 3 juli een Pensioencafé over dit onderwerp. Aansluitend wordt de Pensioenkennisquiz gehouden.

Tips en trucs om verplicht BPF te omzeilen

Erik Lutjens, advocaat en hoogleraar Pensioenrecht zal samen met Kees Swinkels directeur-eigenaar van Employee Benefits Consultants Nederland het thema toelichten. Aansluitend staat de Pensioenkennisquiz op het programma met een mix van inhoudelijke vragen en nuttige weetjes: wie weet van de hoed en de rand in pensioenland?
De (gratis) bijeenkomst begint om 16.30 uur en sluit om 18.15 af met een borrel. Locatie: restaurant Chiaro in Amsterdam. Sluit voor aanmelding aan bij de Pensioen Netwerk Groep (via LinkedIn) en maak je aanwezigheid kenbaar via een mailtje naar sicco.goede@network-search.nl.

Reageer op dit artikel