nieuws

Talent & Pro haakt aan bij Geldloket

Archief

Detacheringsbedrijf Talent & Pro gaat zijn medewerking verlenen aan het Geldloket in Amersfoort, een initiatief van Wijzer in Geldzaken. De bijdrage zal bestaan uit presentaties van gastsprekers en kennissessies voor medewerkers.

Talent & Pro haakt aan bij Geldloket

In Amersfoort en Den Bosch zijn eind mei de eerste twee Geldloketten geopend, waar consumenten voorlichting krijgen over financiële zaken. De gastsprekers die Talent & Pro in Amersfoort inzet, praten voor zowel medewerkers als consumenten over thema's als 'Regel je pensioen'. 'Uit elkaar gaan', 'Huren of kopen' en 'Rondkomen'. "Met ons netwerk van kennisprofessionals leveren wij met dit traject een vrijwillige bijdrage aan het verder financieel bewust maken van Nederland", zegt directeur Jorg Schuckmann.
De kennissessies worden gehouden over actuele onderwerpen waarvan de medewerkers zelf aangeven dat zij daar meer achtergrondinformatie over wensen.

Reageer op dit artikel