nieuws

Polispark volgt voorbeeld Zwitsers bergdorp

Archief

Het online verzekeringsbedrijf Polispark uit Kollum plakt een foto op de muur van iedereen die het bedrijf op Facebook een ‘like’geeft. De eerste foto’s prijken al op het kantoorpand.

Polispark volgt voorbeeld Zwitsers bergdorp

Eigenaar Klaas Jan Stellema baseerde zijn actie op het initiatief van het Zwitserse bergdorpje Obermutten. Iedereen die dat dorp op Facebook een ‘like’ geeft, komt met z’n profiel op het mededelingenbord in het dorp te hangen. Inmiddels hebben wereldwijd meer dan 60 miljoen mensen van het kleine Obermutten gehoord. Met zijn actie hoopt Stellema een goedkoop middel gevonden te hebben waarmee hij kan opboksen tegen de “immense reclamebudgetten van de verzekerreuzen”. Wie naast een ‘like’ ook een offerte bij Polispark aanvraagt voor een autoverzekering, maakt ook nog eens kans op een jaar lang gratis verzekeren.

Reageer op dit artikel