nieuws

Persoonlijk

Archief

Maud van Boven is de nieuwe salesmanager Reis en Zorg bij Europeesche Verzekeringen. Zij volgt daarmee Nathalie Sterk op, die de verzekeraar in maart van dit jaar heeft verlaten. Maud van Boven komt van ASR Verzekeringen. Daar heeft zij sinds 1997 diverse sales- en managementfuncties uitgeoefend. Maud is bij de Europeesche verantwoordelijk voor de verkoop van reis- en annuleringsverzekeringen via reisbureaus, touroperators en zorgverzekeraars.

 

Ronald van Hees is de nieuwe financieel directeur van CZ, als opvolger van Jacques Koenen. De 50-jarige Van Hees is geen onbekende in de verzekeringswereld: hij was eerder als adviseur werkzaam bij Eureko (Achmea) en Zwitserleven. Van Hees was de afgelopen twee jaar al als financieel consultant betrokken bij de divisie Financiën van CZ. 

 

Ellen Faber (55), voorzitter van de divisie Schade & Sociale Zekerheid, neemt per 1 juni afscheid van Achmea, waar zij sinds 2000 werkt. Faber start een eigen onderneming met de focus op verbinding en leiderschap. Ellen Faber was voorafgaand aan haar rol als divisievoorzitter acht jaar verantwoordelijk voor Achmea Group Facility Services. Onder haar leiding werd de nieuwbouw van de Achmea Campus in Zeist gerealiseerd. Ze was een van de eerste vrouwelijke divisievoorzitters binnen Achmea: in 2008 kreeg ze de leiding over Centraal Beheer en ze was verantwoordelijk voor de lancering van het vernieuwde merk FBTO.Medio april is 

 

Arnold Barendrecht benoemd als directielid bij Aquila. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met de commerciële ontwikkeling van Aquila, Scalepoint en Aton Loyaliteitsprogramma. Barendrecht heeft verschillende commerciële functies bekleed in de verzekeringsbranche, onder andere bij Delta Lloyd.Adviesbureau Molenaar & Lok is medio april versterkt met de komst van 

 

Adviesbureau Molenaar & Lok Consultancy is medio april versterkt met de komst van van Freek Hermkens als principal consultant. Hermkens is sinds 2000 werkzaam als adviseur en is daarnaast buitenpromovendus aan de TuE waar hij een onderzoek doet naar de vraag: “Hoe en in welke mate draagt middenmanagement bij aan het bereiken van continue verbetering binnen financiële dienstverleners?”.

Reageer op dit artikel