nieuws

Persoonlijk

Archief

Kees Verloop is teruggetreden als partner van advies- en expertisedienstverlener Context, onderdeel van het internationale netwerk van GAB Robins UK. Er zijn nu nog zes experts als partner verbonden aan Context. Verloop was drie jaar geleden actief betrokken bij de oprichting van het bedrijf. Hij heeft aangegeven een andere rol te willen vervullen, waarbij zijn kwaliteiten als coach en begeleider weer op de voorgrond kunnen staan. Voor advies kunnen de partners een beroep op hem blijven doen.

 

Met de komst van Lydia Verheijen-Janssen (33) als financieel controller en lid van het managementteam, versterkt Donatus Verzekeringen de financiële afdeling. De uitbreiding is nodig in het kader van de toenemende eisen rond Solvency II. Verheijen-Janssen was hiervoor werkzaam als audit-manager bij Deloitte Accountants en als assistent-accountant bij PwC.

Jan Schrijver (58) is na een periode van exact tien jaar teruggetreden als directeur bij Nova Dia, detachering in assurantiën. Schrijver vindt het tijd voor nieuwe uitdagingen, “zowel buiten als binnen de zo turbulente verzekeringsbranche”. Als hoofdredacteur van de Kluwer-reeks Ondernemen in de Financiële Dienstverlening en eindredacteur van de INFO-Pocket, een uitgave van AM, blijft Schrijver journalistiek verbonden aan de branche.

Dick Guit heeft de overstap gemaakt van To The Point Expertise naar Cunningham Lindsey Nederland. De Senior Expert Personenschade was eerder al werkzaam bij rechtsvoorganger GAB Robins Takkenberg. Guit zal zijn werkzaamheden vanuit kantoor Hoogeveen gaan verrichten. Per 1 juni 2012 treedt Shirley Stay bij To The Point Expertise in dienst als junior-expert. Zij is hiervoor onder andere werkzaam geweest als claimshandler bij Global Re. Haar werkgebied zal voornamelijk in de Randstad liggen.

Liesbeth Jolles-Tijben is als letselschadebehandelaar in dienst getreden bij GRM-Expertises in Roosendaal. Jolles-Tijben is afkomstig van ASR Verzekeringen waar zij de afgelopen tien jaar als (letsel)schadebehandelaar heeft gewerkt.

Overleden
Vorige maand is Wim Senden overleden. Senden was sinds 2004 bij Heling & Partners werkzaam als gecertificeerd registerarbeidsdeskundige. Hij is 59 jaar geworden.

Bullens geridderd bij afscheid van FOV
Bij zijn afscheid als voorzitter van de Federatie van Onderlinge Verzekeringsmaatschappijen (FOV) is Toon Bullens benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 

Deze koninklijke onderscheiding kwam hem niet alleen toe wegens het voorzitterschap van de FOV maar ook vanwege zijn verdiensten op het gebied van micro- en andersoortige verzekeringen in ontwikkelingslanden. Bullens ontving de onderscheiding uit handen van de burgemeester van zijn woonplaats Oisterwijk. Toon Bullens hanteerde ruim elf jaar de voorzittershamer van de FOV. Tijdens de algemene ledenvergadering is Rob Kamphuis tot zijn opvolger benoemd. Kamphuis was tot vijf jaar geleden jarenlang directievoorzitter van Unigarant. 

Reageer op dit artikel