nieuws

Ook Noordhollandsche introduceert verzekerings-app

Archief

De Noordhollandsche van 1816 heeft een eigen VerzekeringApp ontwikkeld ten behoeve van het intermediair en de verzekerden. Met deze mobiele internettoepassing, die gratis kan worden gedownload in de AppStore, hebben klanten zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over hun schadeverzekeringen onder handbereik, evenals advies en service van hun tussenpersoon, zo is de intentie.

Ook Noordhollandsche introduceert verzekerings-app

Als een klant bijvoorbeeld een aanrijding krijgt met zijn auto, dan kan hij via het onderdeel mobiel schademelden die schade direct bij zijn tussenpersoon melden, waarbij de klant – en schadegegevens meteen worden meegenomen. Ook kan hij met een speciaal noodhulpnummer direct hulp inroepen bij een noodsituatie. De app bevat alle actuele gegevens van het assurantiekantoor, het digitale polisdossier van de verzekerde en eventueel ook diens groene kaart.
"Wij vinden dat deze VerzekeringApp de toegevoegde waarde van de tussenpersoon voor zijn klant vergroot", aldus Cas Verhage. "Daarbij is het van belang dat de klant de app ook herkent als die van zijn tussenpersoon. Daarom wordt het huisstijllogo in de app getoond, mits het intermediair dat logo zelf heeft geüpload." De VerzekeringApp is momenteel alleen nog beschikbaar voor iPhone en iPad. Op een later tijdstip zal hij ook voor Android-apparaten beschikbaar komen.

Reageer op dit artikel