nieuws

Joop Waterreus uitgezwaaid

Archief

Per 1 juni heeft Joop Waterreus (76) in Rotterdam op feestelijke wijze afscheid genomen van de verzekeringsbranche en van Actua Schadeverzekering, waar hij de laatste vijf jaar de functie van president commissaris vervulde. De raad van commissarissen van garantie-verzekeraarActua bestaat nu nog uit Jan Boogaard, Hans Hoekstra en Kees Krijgsman.

Joop Waterreus uitgezwaaid

Actua-directeur Ser Peters noemde Waterreus bij zijn afscheid een 'branche boegbeeld' en stond uitgebreid stil bij alle verdiensten die hij voor de verzekeringsbedrijfstak heeft gehad. Zo was Waterreus als directeur/bestuurder/commissaris onder andere actief bij Vendorisk, NEN, Amro, Royal & Sun Alliance, T&W-Interlloyd en de Nederlandse Spoorwegen. Daarnaast nam hij binnen de branche als voorzitter deel aan het bestuur van de Vereniging van Brandassuradeuren, Vereniging van Transportverzekeraars, VNAB, SVV en was hij bestuurslid bij het Verbond van Verzekeraars en oprichter en voorzitter bij Stichting Salvage.

Reageer op dit artikel