nieuws

Inschrijving voor Generali AM Innovatieprijs 2012 geopend De inschrijving

Archief

voor een nieuwe ronde van de Generali AM Innovatieprijs is van start gegaan

De innovatieprijs biedt bedrijven een platform om innovatie in de intermediaire verzekeringsbranche te stimuleren. Intermediaire innovaties dingen mee naar de Innovatieprijs van _ 7.500 of de Aanmoedigingsprijs van _ 2.500. De winnaars van de Generali AM Innovatieprijs worden bekendgemaakt tijdens de Verzekeringsbranchedag op 27 november in het Beatrixgebouw in Utrecht. Op de website www.generali-am-innovatieprijs.nl staat alle informatie en het aanmeldingsformulier. Aanmelden van de eigen innovatie of het aanbevelen van een collega-intermediair kan tot 31 augustus. Ook dit jaar worden de inzendingen weer beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige jury. Bestuurders van de standsorganisaties Adfiz en NVGA en vertegenwoordigers van de wetenschap zullen zich buigen over de inzendingen. Door veranderende wetgeving is het niet langer verplicht om een AFM-inschrijving te hebben om deel te kunnen nemen aan deze prijs. Wel wordt erop toegezien of de deelnemer als (aspirant-)adviseur kan worden aangemerkt. Toeleverende bedrijven, zoals ICT-leveranciers, blijven uitgesloten van deelname. Toeleverende bedrijven mogen hun innovatie wel samen met een intermediair die betrokken is geweest bij de ontwikkeling van deze innovatie aanmelden. Het intermediair doet in dat geval de aanmelding en alleen hij komt in aanmerking voor de prijs. Al zes jaar organiseert Generali in samenwerking met Het Verzekeringblad, het huidige AMplus, de Generali VB Innovatieprijs. Met het samenvoegen van de redacties valt ook de Innovatieprijs onder het AM-label. De samenwerking wordt uitgebreid met een Innovatiedossier op AMweb.nl.

Reageer op dit artikel