nieuws

HypotheekCompany komt met abonnementenservice

Archief

HypotheekCompany gaat de circa honderd deelnemers binnenkort de mogelijkheid bieden om geheel of gedeeltelijk over te gaan op een abonnementensysteem. Voor de uitvoering en implementatie werkt de adviesketen samen met Factua.

HypotheekCompany komt met abonnementenservice

"Onze deelnemers willen consumenten de mogelijkheid bieden om met nettoproducten en een abonnement te werken", zegt directeur Christian Dijkhof. "Ook, of misschien wel juist, in het segement van de particuliere (schade)verzekeringen." Hij spreekt verder van een bijzondere invalshoek en een unieke propositie. "Zo bieden we onze kantoren een kant-en-klaar format voor abonnementen binnen hun bedrijf. De abonnementenformules zijn tot nu toe allemaal op producten gebaseerd: hypotheken, pensioenen of schadeverzekeringen. Dat gaan wij anders doen. Wij denken dat het juist nu relevant is om niet meer op productbasis te werken."
De nieuwe service wordt op 13 september gepresenteerd.

Reageer op dit artikel